Helpdesk brandweervrijwilligers en ambulancemedewerkers

Heb je een ongeval gehad tijdens de (brandweer)dienst of is er schade ontstaan aan jouw persoonlijke eigendommen? Neem contact op met Schade Steunpunt en wij gaan voor jou aan de slag.

Voor zelfstandig ondernemers

Veiligheidsregio’s zijn de vele zelfstandig ondernemers in Nederland dankbaar dat zij zich willen inzetten als vrijwilliger voor het maatschappelijk belang. Wij hebben bijzonder veel ervaring bij het regelen van schades en het ondersteunen van medewerkers bij arbeidsongeschiktheid. Of je nou een zelfstandig ondernemer bent of wanneer je bij een hoofdwerkgever werkt. Wij begeleiden de schades. Je kunt op ons terugvallen voor hulp. Stel gerust je vraag.

Voor hoofdwerkgevers

Veiligheidsregio’s zijn de vele werkgevers in Nederland dankbaar dat zij hun personeel beschikbaar stellen voor het maatschappelijk belang. Een hoofdwerkgever moet dan ook kunnen terugvallen op een vergoeding van de aantoonbare loonschade die hij lijdt indien een medewerker door de brandweerdienst tijdelijk niet kan werken. Ook hoofdwerkgevers kunnen contact opnemen met Schade Steunpunt. Wij regelen de loonschade zo snel mogelijk.

Geen vraag is te gek.

Je kunt ons bereiken op 06-46418185 of mailen info@schadesteunpunt.nl

Schade Steunpunt ondersteunt veiligheidsregio’s  op het gebied van schadebehandeling en intern risicobeheer.

Schade Steunpunt
Jacqueline van der Waard

De Grasjuffer 2
9766 PV Eelderwolde

Telefoonnummer: 06-46418185
E-mailadres: info@schadesteunpunt.nl